highsenn

sannhaisAlla som älskar musik vet hur viktigt det är att ha bra hörlurar oavsett om du ska träna, ligga i soffan eller slippa mammas tjat (hahaha på er som fortfarande bor hemma, reds. anm). Sennheiser presenterade nyligen sina nya Urbanite XL och precis som namnet antyder är det storlek XL både vad gäller storleken och ljudet.

URBANITE-serien består av on-ear-hörlurarna URBANITE samt den heltäckande URBANITE XL, varar den sistnämnda fått utstå hiphop på högsta volym under ett par dagar, och ska vi sammanfatta intrycket med ett ord blir det världsklass. Basen är massiv, ljudet är kristallklart och designen är snygg. Testa att maxa volymen på din favoritlåt och du kommer uppleva en ny dimension av välbefinnande, tro oss.

URBANITE-serien är designad för att ständigt vara i rörelse, med integrerad inline remote och mikrofon för att kunna svara på samtal och ha kontroll på musiken samtidigt och lurarna är framtagna i två versioner, en för Apple iOS och en för Windows/Android. Det gör att du nu slipper ha dina trötta iPhone-lurar i din Samsungtelefon som fungerar ”sådär” tillsammans.

lurarrr

 

Lurarna finns i svart och denin för alla modeller, men om du ska ha dem till din iPhone finns de även i nyanserna sand, nation, plommon och oliv. De rostfria gångjärnen ger en slående känsla av rå urban stil mot coola designelement som de färgkoordinerade tygtäckta huvudbågarna. De hållbara skenorna och gångjärnen arbetar också tillsammans med supersofta öronkuddar för att försäkra att lyssnaren är isolerad från yttre störning.

Det enda vi vi reagerar lite på är priset (ca pris strax över 2000 SEK) fast å andra sidan så kostar det att köpa kvalité. Har du pengarna skulle vi säga att du bör investera i ett par Sennheiser hellre än Beats by Dre… och det säger en hel del om hur bra lurarna är.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.