fifq14

För två veckor sedan var Baws-redaktionen på besök hos EA GAMES. Vi blev inbjudna för att provspela FIFA 14. (Vi tvivlar på att er arbetsdag var lika bra som vår).

Då jag (Petter) är ett enormt FIFA-fan tog det inte många minuter innan jag såg till att vi fick spela på den största projektorduken. Mitt Italien skulle möta Mohammeds Brasilien. Matchen började trögt för Gli Azzuri med ett baklängesmål. Mohammed jublade och skrek som om han vore hemma i sitt eget vardagsrum och jag kastade kontrollen i vrede. Men sen blev världen normal igen. Som en transportsträcka hängde jag tre snabba (och snygga så klart) mål mot en alltmer frustrerad Mohammed.

Nytt för i år i FIFA 14 verkar vara att man kan muta domaren. Det kan man naturligtvis inte, men det kändes så. Mohammed fick nämligen 2 straffar och i princip alla frisparkar med sig. Matchen slutade 4-2 till undertecknad och min plan om att vara obesegrad på FIFA 14 året ut lever fortfarande.

Spelet flyter på i nästintill perfektion, passarna är känsliga och rörelserna på spelarna är gudomliga. Då jag redan är FIFA-frälst är det lätt att tycka om spelet, men för varje år som FIFA släpps ökar mina förväntningar, och EA GAMES infriar dem varje gång.

Man kan i vanlig ordning vara i princip vilket lag som helst i hela världen, men nytt för i år är att man även kan välja lag från bland annat den Argentiska Primera Divisíon samt Chilenska Primera Divisíon.

Nedan följer vårt betyg av spelet!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.