uglydance

Vi älskar kreativa liksom annorlunda själar, det gör ni också. Att dansa är lätt att utföra men svårt att bemästra.
Hur fult dansar du?

Maximilian Dalla-Santa eller kanske snarare Maximani, en man i sina bästa år med en behaglig mustasch och ett bättre hårsvall. Maxi ligger bakom ett nytt fascinerande sound inom den elektroniska dansscenen ”dixtro” och har just lanserat musikvideon ”Ugly Dance” som slår sig in på youtube likt en (ful)dans på rosor.

– Rakt på sak. Hur kom du på idén till ”Ugly Dance”?

Jag dansar så fult som jag gör i mina videos haha, Maximani är liksom en smått överdriven version av mig själv. Jag ville hitta någonting som talade till många, så ugly dance växte och blev mer fokuserad och detaljerad ju längre tiden gick. Tanken var att jag ville få folk att släppa loss utan att döma sig själva. Då tog jag rollen som den som leder vägen. Kan en knasig krulltott i silvertejpad hjälm kan vem som helst!

– Du utstrålar en personlighet som i många otränade ögon skulle uppfattas som konstig. Är det något du ser dig själv som?

Jag tror folk har svårt att sätta etikett på mig. Jag verkar kanske oseriös, sprallig, galen etc men det finns så mycket mer. Jag vibrerar kanske på ett annat plan. Skulle se mig själv som ganska medveten, godhjärtad, villig att ge folk anledningen att leva just NU. Det kan ibland krävas lite extra att väcka folk nu när det finns så mycket annat haha.
Oklart svar… Jag är kanske konstig ändå! Hehe jag köper det.

– Hur ser marknaden ut för denna genre egentligen?

Jag vet inte så mycket om marknaden för just detta, det blir väl större ju fler folk som vågar gilla. Får jag fler livespelningar och släpper mer i samma stuk så finns det nog ingen gräns för vad som går och inte går. Har bara släppt några få låtar hittills så det är för mig bara att fortsätta

– Du har tidigare släppt singeln ”Drop This Beat” vad väntar här näst och vad har du för visioner på längre sikt?

Lite remixer kommer innan jag lägger ner tid på en tredje video.
Dom tar mycket av min kraft och det är superkul verkligen men jag vill också ha fler låtar ute. Eftersom jag är osignad och gör allting själv så finns det inte tid och pengar till musikvideos till precis alla låtar.

Mer material kommer att komma, förhoppningsvis tätare mellanrum mellan släppen.
Sen hade en tredje dundervideo suttit fint till början av 2015.

Vi önskar Maximani ett stort lycka till och ger samtidigt beröm för den fantastiska hjälmen som han sannerligen bär upp like a baws. 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here