hjorthigh

Snart är sommaren (förhoppningsvis) här, och vad passar då bättre än ett snus som sommarfeeling? Exakt. Hela redaktionen är som alla vet redan frälsta av Göteborgs Rapé, men vad händer när vår favorit adderas med en touch av hjortron? Succé så klart.

2014 blir andra året som Swedish Match lanserar en limiterad sommarutgåva av GR. Förra året fick vi smaka ”havtorn” som givetvis var helt okej, men långt ifrån originalet. Därför höll vi tummarna för att nästa (läs: denna) sommaren skulle leverera bättre. Och det gjorde den, med hästlängder dessutom. Göteborgs Rapé Hjortron är så nära perfektion man kan komma.

Ta en minut och blunda (men läst klart först så du inte missar instruktionerna här, hallå eller). Visualisera att du sitter på en strand i stekande sol. Bredvid dig har du en iskall Corona med lime, en snygg tjej som helt klart spelar över din liga, 4 veckor kvar av industrisemestern och en solstol som är skönare än din säng. Livet kan inte bli bättre. Tror du ja, men där har du fel. Lägg in en dubbel Göteborgs Rapé Hjortron och känn hur sommaren bokstavligt talat besöker din mun. Nu har du uppnått livskvalité deluxe. 

Vad tycker ni om nya Göteborgs Rapé Hjortron? Håller ni med oss? Lämna gärna ert betyg nedan.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.