juve

Efter lite datorstrul är jag nuctillbaka på banan med mina tips igen – Mer taggad än någonsin!
 
Denna veckan så körs V75 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna och jag har denna veckan som vanligt hittat ett vinnarspel och ett platsspel.

I V75-2 så kommer dagens bästa vinnare i nummer 4 Asterix Hornline. En från början väldigt talangfull travare som inledde med att vara bland de två första i sina fyra första starter. Hästen har i år tagit ett rejält kliv i utvecklingen hos sin nya tränare Peter Untersteiner genom att imponera stort i två raka enkla segrar!
Spela vinnare!

I V75-5 Så ska ni spela plats på nummer 8 Lina Liv som körs av en av de mest talangfulla kuskarna i Svea Rike, Oskar J Andersson.
Oskar har något som heter lärlingslicens och i detta loppet körs de andra hästarna också av lärlingar, därmed är Oskar en 50 meter bättre kusk än 10 stycken i detta lopp och kör dessutom en häst i form. Spela plats!

På Lördag kväll klockan 18.00 så är det dags för match i Serie A mellan Parma-Juventus.

Hit kommer Juventus med ett gott självförtroende då man vunnit två raka matcher med 2 och 4-0. Parma stod för en mycket bra insats då man hemmaslog Milan helgen som var genom ett sent avgörande. Två lag med självförtroende, men längsta strået denna lördagskväll drar Juventus!
 
Innan Serie A börjar så ska det spelas fotboll i Storbritannien och Premier League.

West Bromwich tar emot seriens klart sämsta lag Crystal Palace.
Crystal Palace kommer till denna matchen med sex raka förluster, förklaringen är enkel: Man räcker helt enkelt inte till!

West Bromwich har överraskat denna säsongen genom att bl.a slagit Manchester United på bortaplan, men har även visat upp en jämnhet hittills denna säsongen som man inte sett förut. West Bromwich kommer göra slarvsylta av Palace och vinner denna matchen med 3-0.

Det var allt jag hade att bjuda på för denna helgen, jag är ledsen att jag inte skrev några fler rader, men nu måste jag gå ombord på planet som ska ta mig till Berlin!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.