12644927_1055266271183297_767413147837062391_n

I helgen som var gick ett mycket glädjefyllt lopp av stapeln i Göteborg. Sträckan var 2 x 5km och racet i fråga hette WinterRun. Baws deltog givetvis och sprang med jävligt lätta steg med ett leende på läpparna.

Att träna och hålla igång är livsviktigt. Att beklaga sig över vinter och kyla är inte hållbart. Kläder efter väder är en mening som ligger rätt i tiden. Det var i lördags som loppet WinterRun ägde rum. En tävling med start, varvning och mål inne på nöjesfältet Liseberg.

En trevlig bana av lättsam variant. Upplyst genom facklor och eldshower med utplacerade Dj’s längs med sträckan. Stämningen var på topp och det syntes på deltagarna under färden. Snön låg vit och vacker, folk log och peppade varandra. Funktionärerna gjorde ett utmärkt jobb då de febrilt hejade på och visade vägen med både glädje och energi.

Efter målgång väntade medalj och god blåbärssoppa som slank ner välbehövligt.
Ett mycket trivsamt lopp som varmt kan rekommenderas. Tag chansen och boka upp dig för WinterRun i Stockholm den 30:e januari.

I Stockholm bjuds det på ett spektakulärt 10 kilometerslopp med start, varvning och mål inne på Skansen. Banan består av två varv på en 5-kilometersbana där cirka hälften av löpningen genomförs inne på Skansen och resterande i en slinga runt Skansen på Djurgården. Banan är ganska lättsprungen och flack men med en rejäl längre höjdstigning upp till Bollnässtugan inne på Skansen.

*Anmälan stängd via hemsidan och efteranmälan kan enbart göras på Löplabbet, Kungsgatan 35, Sthlm eller på plats på Skansen raceday.

För mer information KLICKA HÄR

52A71531

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.