lise

I århundraden har människan drömt om att lära sig flyga. Många har försökt nu är det din tur! Pröva dina vingar och få din egen flygmaskin att snurra om du kan, vill och vågar i sommarens nyhet AeroSpin

Precis som det låter handlar det om att får snurr på grejerna. Som gäst slår man sig ner i ett säte som i detta fall var ett litet gediget flygplan. Under en begränsad tid lyfter man upp till en höjd på sina 35 meter över nöjesparken. Väl i skyn gäller det att spinna likt aldrig förr, i alla fall om vill stå högst på tronen.

Genom den nya attraktionen AeroSpin får nöjesparken i fråga en helt ny dimension.
Att tävla mot sina vänner i att göra flest antal spinn uppe i luften genom att själv styra vingarna på sitt lilla fordon skapar prestige av dess like. Vem vill inte inneha titeln: Bäst på nöjesfält?

Att hantera mackapären var dock lättare sagt än gjort. Baws redaktör försökte ivrigt att rotera men antalet spinn kom endast upp till en. Bedrövligt, vi vet. Resultattavlan som man kunde ta del av efter avslutad färd ljög tyvärr inte. Är man inte duktigt på att i luften snurra går det faktiskt bra att bara avnjuta en spektakulär utsikt i det blå (sa någon).

…Eller så går man direkt vidare för att istället ”åka” Tyrolen som serverar kall öl.
Även där kan man få det att snurra om man så behagar.

En lajbans attraktion som faktiskt går att vara duktig på! Alltså AeroSpin.

AreoSpin

Längdgräns: 130 cm. Rek maxlängd 195 cm.

Åkkuponger: 3 st. Ingår i Stora Åkpasset.

Höjd: 35 m

Antal åkande: 24 personer

Kapacitet: Ca 480 åkare/h

lise2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.