high

Sennheiser är danskarna som är kända för att ha en enormt bra kvalité på sina produkter, och MOMENTUM Ivory är inget undantag. BAWS har testat lurarna och är nästintill frälsta.

lur1Förra året vann deras modell ”MOMENTUM” pris för ”The best headset of the year” i tidningen Ljud & Bild, och Ivory-modellen som vi testat besitter exakt samma ljud, fast med en annan design på själva lurarna.

Trots att Sennheiser till en början riktade designen mot tjejer visade det sig under processen att lurarna definitivt gled närmare och närmare en unisexmodell, vilket gör att du med gott samvete kan ha dem även om du är kille. Och det vill du, för ljudet är i världsklass.

Kåporna sitter perfekt över öronen och hela produkten andas klass och perfektion. Brunt läder på bågen i samband med det rostfria matchar perfekt de vita kåporna, och sladden känns robust och stabil. Hur mycket vi än vill klaga på något så hittar vi inga svagheter. För den som vill ha ett par grymma lurar och nödvändigtvis inte måste ha ett par Beats by Dre eller SMS Audio är Sennheiser MOMENTUM Ivory det självklara val