IMG_0067

Oavsett vad man gillar att göra kan vi alla konstatera att man vill ha rätt förutsättningar. Ska du spela fotboll vill du inte ha sandaler, ska du spela hockey behöver du en klubba och inte en pinne osv. Likadant är det när man ska ut på hike, eller vandring som din mamma skulle ha sagt. En bra ryggsäck fungerar bevisligen bättre än en ICA-påse. Rätt grejer underlättar helt enkelt.

BAWS utsände, Jonas, drog iväg på en dagstur i skogen för att testa den nya Atmos 50-ryggsäcken från OSPREY.

– Vad jag gillar mest med Atmos 50 är den otroliga ventilationen över ryggen. Den kommer till mycket bra användning när det är kallt ute och man har flera lager kläder på sig. Dessutom sitter den riktigt skönt och tajt runt höfterna, vilket gör att jag inte behöver oroa mig för att packa för tungt. Helt klart den mest imponerande ryggsäcken jag stött på, säger Jonas.

Atmos AG och Aura AG är de perfekta backpackingryggsäckarna året runt, i alla väder. Vare sig du utforskar varmare klimat eller vandrar över tundran ger ryggpanelen med sömlöst nät, 3D-utformning och bekvämlighet samtidigt som den har en utmärkt bärförmåga.

Nu vet du. Kolla in deras sortiment HÄR.

  • Ryggpanel och höftbälte som kan justeras, med uppspänt AntiGravityTM 3D-nät
  • ExoFormTM/BioStretchTM-bärsystem med avlastning
  • Integrerat och löstagbart regnskydd
  • FlapJacketTM-skydd när topplocket är avtaget
  • Stow-on-the-GoTM-fäste för vandringsstavar

IMG_0083

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.