drinkgen

Vi på redaktionen gillar att testa nya drinkar. Problemet är bara att vi är ganska dåliga på vad de ska innehålla och hur man ska blanda, plus att vi är för lata för att googla. Tänk dig själv att du vet exakt vad du är sugen på, men du har ingen aning om vilka ingredienser som krävs för att skapa den drink du önskar.

Här träder Schweppes in och presenterar sommarens förmodligen smidigaste och skönaste grej, nämligen Drinkgeneratorn.

Här drar man enkelt i reglagen åt det håll man önskar. Surt eller sött, frukt eller inte, avancerad eller enkel och så vidare. När man är klar presenterar Drinkgeneratorn ett färdigt recept på en grym drink efter dina önskemål. Nästan som att ha en personlig bartender som vet exakt vad du vill dricka. Enda skillnaden är att du får skapa resultatet själv utefter receptet. Men som tur är tycker de flesta att det är kul att åstadkomma något man kan skryta om inför sina vänner och bjuda dem på, så det jobbet gör man gärna själv.

Hos Drinkgeneratorn får du även rekommendationer, förslag på de mest populära drinkarna samt ”Veckans Drink” som de själva tar fram med hjälp av Drinkgeneratorn. Perfekt om man vill veta vad andra gillar och följa strömmen.

reglage

Idag är det fredag och vi på BAWS beslöt oss för att testa om det är så enkelt som det låter. Då en av oss (kan vara chefredaktören) ska få kvinnobesök ikväll beslöt vi oss för att slumpa fram en drink som vi tror tjejer uppskattar. Vi ville ha en söt drink med mycket frukt men som samtidigt inte känns för enkel. Vi valde en drink som passade en sommarkväll, och vi ville att den skulle innehålla ROM och sen blanda den med Ginger Ale. Resultatet blev en THE PASSION.

passion

Vi kommer fortsätta blanda drinkar via Drinkgeneratorn och kommer presentera vår egna ”Veckans drink” här varje fredag ett tag framöver, men vi råder er till att gå in och testa själva. Det är både kul och hjälpsamt, speciellt inför en festkväll när du har slut på roliga idéer. Tummen upp till Schweppes som uppfunnit den här smått briljanta kampanjen. Tack!

TESTA DRINKGENERATORN HÄR!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.