Barak Obama-United States-Politics

Ingen har förmodligen missat att USA:s president Barack Obama är i Sverige. Efter hans gemensamma presskonferens med Fredrik Reinfeldt lyckades BAWS nyhetsreporter få en liten pratstund med honom inne på Mcdonalds, Kungsgatan.

Tjena Obama, hur är läget?
Jo tack bara fint. Vädret var ju kanon idag, sånt livar alltid upp stämningen.

Hur kändes presskonferensen med Reinfeldt?
Lite seg tycker jag. Freddan är ganska skön, men han pratar om så tråkiga saker. Tyckte hans slips skar sig lite mot skjortan också, det störde mig lite.

Tråkiga saker? Du som är president borde väl vara intresserad av politik?
Jo jo, men det är ju vad jag gör hemma också. Hade varit kul att få se Stockholm lite mer istället.

Vi förstår, något speciellt du vill uppleva här i vår huvudstad?
Jag hade gärna gått på bio. Har du sett Scary Movie 5? hahaha, jag tröttnar aldrig på den. Har sett den 5 gånger redan. Så jävla bra!

Vad ska du göra ikväll då?
Ikväll blir det att chilla kant med Baws-redaktionen, kanske lyssna lite 2pac och spela ett parti poker. Det är livet. Riktigt bra killar dom där Petter & Mohammed.

Mer hinner vi inte prata innan Obamas livvakt tar hans cheeseburgare från honom och kastar den på marken. ”Vi måste dra nu”, säger vakten och Obama sneglar besviket på cheesen som ligger där på golvet. Vi gör en high five och jag bevittnar hur Amerikas president hoppar in i sin helikopter och försvinner.

Det här skulle Carl Bildt se, tänkte jag och plockade upp hans cheese när ingen såg. Det är inte många som kan säga att de delat en cheese med Amerikas största Baws.

 

Historien är återberättad som vi minns den. Delar (eller hela) kan ha varit påhittade scenarion i redaktörens huvud. Bespara oss näthatet.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.