inhuvd

Redan i somras bockade Linnéa av två milstolpar på sin karriärtrappa, nämligen modelltävlingen Top Model Of The World samt skönhetstävlingen Miss Global.

Den första tävlingen, Top Model Of The World hölls i Bremen, Tyskland, där varje modell som deltog representerade sitt land förutom Linnéa som fick möjligheten att representera hela Skandinavien, like a BAWS.

Den andra tävlingen Miss Global hölls i Filippinernas huvudstad Manilla. 40 tjejer från 40 olika länder tävlade för kung och fosterland i 3 veckor för att vinna titlar, utmärkelser samt priser.

Linnéa tilldelades ett par olika titlar under tävlingens gång. Vi tog oss ett snack med snyggingen strax efter att hon landat hemma i Sverige igen:

Vi vet att alla kan söka in till tävlingar och evenemang men att många blir nekade för att de ej uppfyller de krav som ställs. Har kraven varit hårda för dig?

– Ja. Kraven har varit hårda. Till att börja med har minimilängden legat på 173 cm. Jag är endast 168,5 cm lång.

Wow! Du har verkligen lyckats armbåga dig fram trotts de stränga kraven. Mäkta imponerande! Vill du nämna lite för- och nackdelar som finns i modellindustrin?

– Absolut! Många av båda sidor. Fördelarna är bland annat att det finns mycket pengar att hämta om du spelar dina kort rätt. En annan stor fördel är det enorma kontaktnät du kan bygga. När du väl är en känd modell kan du även nyttja den status du har till att bygga andra broar som t. ex skådespelerska med mera.

Min fördel med att vara en internationell modell / beauty queen är att jag får vara en ung role model för unga tonåringar som barn.

Nackdelarna kan vara tidiga morgnar, sena kvällar kombinerat med lite sömn, stress, hård press och tufft arbete både mentalt och fysiskt. Man träffar även på personer som inte är sympatiska någonstans. Det finns rent av elaka managers och fotografer så det gäller att ha ett starkt psyke och skinn på näsan för att klara av branschens baksidor. Jag har bland annat fått höra att jag inte duger, att jag måste bli smalare, att ett antal operationer skulle behövas för att göra mig perfekt.

Du har ju rest mycket i år och deltagit i stora tävlingar. Vi förmodar att du träffat otroligt mycket människor. Har du träffat någon/några personer som är värda att nämna?

– Oh ja! I Miss Global träffade jag Filippinernas president: Rodrigo Duterte samt deras National President Rosario. T. Det är mycket politik iblandat i dom här tävlingarna.Jag träffade även Miss Universe’s vinnare år 2005, nämligen Natalie Glebova.

Gör som oss, följ henne på instagram HÄR
lin1 lin2 lin3 lin4 lin6 lin7 lin9 lin10 lin11 lin13 lin14

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.