snuss

Vi har skrivit om det en gång tidigare (LÄS HÄR), men nu är debatten hetare än någonsin och vi känner att alla som snusar måste ta sitt ansvar och säga ifrån. Kan vi verkligen tillåta en skattehöjning på ungefär 200 procent de senaste åren? Det är snus vi stoppar under läppen, inte diamanter.

Priset per dosa går upp runt 6 kr tack vare det nya förslaget från regeringen, medan ett paket cigaretter  kommer betydligt lindrigare undan, och då är det ändå statistiskt bevisat att staten sparar 3500 kr för varje rökare som går från cigaretter till snus.

Undrar du också hur makthavarna tänker när de ökar snusskatten mer än skatten på cigaretter?

Siten SKATTRETANDE.COM håller just nu i en namninsamling som sedan ska skickas till regeringen, och sidan uppdateras hela tiden med aktuella artiklar och nyheter kring frågan, så klicka dig dit och gör din röst hörd. Är vi tillräckligt många som skriver på MÅSTE de lyssna på oss.

Om du snusar, skriv under namninsamlingen och visa ditt missnöje. Om du inte snusar men känner någon som gör det, skriv på för den personens skull. Om du inte snusar och inte känner någon som snusar, skriv under ändå, det kommer spara samhället och sjukvården pengar eftersom folk slipper byta ut snuset mot cigg om vi lyckas stoppa den vansinniga höjningen.

Baws har fått nog av idiotiska idéer från regeringen. Lets go to war.

SKRIV UNDER HÄR 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.