lur

Tillgängligheten på teknik och uppkoppling har ökat i rasande fart de senaste åren och en tydlig efterfrågan bland mobilkonsumenter har under en längre tid varit allt större telefoner. En mobiltelefon behöver dock inte vara stor för att kunna erbjuda den senaste tekniken. Ett tydligt exempel på det är Huawei:s senaste flaggskepp, P10.

I dag är det inte ovanligt att nya smartphones släpps i utföranden med olika storlek – dels i standardstorlek samt en större variant. För de som är i behov av en ny kan det vara bra att veta att storlek inte behöver vara en måttståck för hur telefonen presterar. Dagens teknik är i dag så avancerad och utvecklad att mobiltillverkare inte behöver öka telefonernas storlek för att erbjuda den senaste och bästa tekniken.

Huaweis telefon P10 är ett bevis på detta. Med en tjocklek på sju millimeter har telefonen en smal och diskret design utan att tumma på de bästa tekniska lösningarna. För de som föredrar en större skärm finns dock en större variant i P10-serien, Huawei P10 Plus.

– Inför ett mobilköp tycker jag att man ska fundera på vad man värdesätter i en telefon. När vi har utformat P10 har funktion och bekvämlighet varit högt prioriterat, att den ska ha en kompakt storlek som gör att den utan problem får plats i fickan och vilar bra i handen. Just vår P10 är inte större än sin föregångare P9, det har till och med varit möjligt att minska telefonens bredd med över 1,5 millimeter, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.