snussss

Om man inte bor i Stockholm, Göteborg, Åre eller Strömstad har man förmodligen lite mindre livsglädje än övriga invånare. Varför? Jo, för då har man ingen Swedish Match-butik i närheten.

Fram tills nu. Swedish Match öppnar idag sin nya e-handel, som fungerar som en virtuell förlängning av butikerna. Som konsument kan du blanda eget snus, köpa snus direkt från fabrik eller till och med prenumerera på snus. Det sistnämnda är något BAWS garanterat tänker börja med. Tänk er själva att få snus levererat till kontoret varje månad eller vecka istället för att stå och trängas i ICA-kön. Vilken lyx!

Och för alla er som länge har velat besöka en Swedish Match-butik för att blanda ert egna snus, well, nu kan ni blanda hur mycket ni vill – från soffan eller sängen. 2017 kommer bli ett bra år!

– Det här är ett stort steg för Swedish Match, det känns bra och rätt att kunna erbjuda hela vårt sortiment till konsumenter över hela Sverige. Vi har prioriterat en lättöverskådlig sajt i kombination med en säker betalningsmodell som också säkerställer att det enbart är personer över 18 år som kan köpa våra produkter, säger Marcus Barnden, Digital Manager på Swedish Match.

Att tänka på:
– Du måste vara minst 18 år för att kunna beställa. Och ja, det finns en ålderskontroll i webbshoppen, så inga mellanstadieelever kommer kunna handla, don’t worry!

– Du kan endast beställa inom Sverige.

– Snus är livet.

– Vi tar nu vårt lyckade koncept med fysiska butiker virtuellt och kommer att konkurrera med användarvänlighet och kvalitet. Med god produktinformation och funktionalitet ska vi bli precis som våra fysiska butiker, Sveriges främsta mötesplats för vuxna snusare, avslutar Marcus Barnden. 

www.swedishmatch.se

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.