b

Förra helgen släppte Beyonce en ny långfilm tillsammans med det tillhörande albumet Lemonade och texterna har skapat en del rykten.

Precis innan låten ”Daddy Lessons” börjar så läser Beyonce upp en dikt av Farsan Shire i filmen, ”Övertalade han dig om att han är gud? Är du en slav till baksidan av hans hand? Talar jag om din man eller din far?”

Beyonce’s pappa som har haft ett komplicerat förhållande till sin dotter sa under en intervju med Mark Thompson, att den texten absolut inte handlar om honom; ”Jag kan med säkerhet säga att jag aldrig slagit min dotter. Hon aldrig varit en slav till baksidan av min hand för jag har aldrig trott på den typen av uppfostran.”

Beyonces pappa avslutade intervjun med att säga att han är väldigt stolt över sin dotter, Beyonce, och att Lemonade förmodligen är det bästa hon någonsin har gjort.

b

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.