somewear

tshirtDet svenska klädmärket Somewear busar till det en aning i samband med kollektionen för vår/sommar. Detta genom en T-shirt linje som på ett ironiskt men ack så helskönt vis levererar ett så kallat ”mindfuck”.

Tidigare har vi alla beskådat tishor så som ”I Love New York” etc. Dvs en tröja att bära upp av den simpla anledningen att man besökt platsen i fråga, vilket man oftast inte ens gjort (skäms!). Hur som haver är det där gamla konceptet både dött och trött, det krävs en gnutta ny energi för att man skall vilja dra på sig en t-shirt med latituder.

Somewear visar nu vägen med klassiska monument ihop med text nedanför. Staden som texten anger verkar dock inte riktigt stämma överens med trycket ovan. Allt är med andra ord i sin ordning. Rätta mig om jag har fel.

Att kombinera Tokyo med Big Ben är klockrent! Liksom att para ihop Paris med det lutande tornet i Pisa, något som säkerligen får folk att titta snett. Baws gillar idén skarpt, stilren humor som sätter sprätt på tillvaron. Alla ler förutom gamle geografiläraren.

Spana in utbudet på www.somewear.com

big

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.