rs_1024x759-160125110431-1024-rob-kardashian-dating-blac-chyna-012516

Kardashian dramat fortsätter och det är ”some Jerry Springer shit”. Enligt källor uppges det att Robert Kardashian numera dejtar Blac Chyna. För er information är detta Tygas exfru, och Tyga själv är tillsammans med Roberts lillasyster Kylie Jenner.

Den 25 januari uppmärksammas Khloe Kardashians tweet där hon uttalar sig om att ”man kan göra vad man vill, förutom att gå emot din egen familj.” Det är ingen nyhet att Blac Chyna varit oense med Kardashian systrarna. Hatet blev dock ännu större när Tyga beslutade sig för att köpa en sprillans ny Mercedes  som födelsedagspresent till Kylie Jenner.

I samma veva postade Blac Chyna en avslöjande bild på instagram, där hon blir omfamnad av en tatuerad arm som identifierar Robert Kardashian. Robert var också i farten, på ett mer komiskt sätt med en bild på Chyna och en text som lyder ”Blac Chyna probably out shopping rite now as she plan to give birth to the only next generation of the Kardashian Name! #BabyKardashian”. 

Det verkar som att Rob rör om i grytan år 2016 och hittills verkar Kardashian systrarna inte ha någon talan. Om det är ett PR-trick eller inte återstår att se. Om det är äkta kärlek från Blac Chynas sida är tveksamt, snarare en hämnd mot rivalen Kylie Jenner.

 

The beginning ☘

Ett foto publicerat av www.Lashedbar.co (@blacchyna)

☘☘☘☘☘

Ett foto publicerat av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.