djjjj

Har du alltid drömt om att bli DJ men aldrig gjort slag i saken? Då har vi goda nyheter till dig. Förra veckan skaffade sig redaktionen en DJ-utrustning från Philips, och det är precis lika kul som det låter. Vansinnigt kul om vi ska vara korrekta.

M1X-DJ som produkten heter har alla funktioner du behöver (så länge du inte är David Guetta, då kanske du tycker utbudet är lite ”basic”) och den är väldigt enkel att använda. Du kopplar in din telefon eller surfplatta, laddar ner DJ-appen och kan sen spela musik från Spotify eller från ditt eget musikbibliotek. Listan kan göras lång, men i korta drag kan du mixa låtar, scratcha och allt annat som kan tänkas behövas för att fylla dansgolvet (läs: vardagsrummet).

Enheten är framtagen tillsammans med stjärn-DJ:n Armin Van Buuren och är relativt portabel vilket gör att du kan ta med den till en fest. Och ja, den går på batterier om du så önskar, vilket gör den perfekt till strandfesten eller ute på balkongen om du vill irritera grannarna på kvällarna. Eller göra dem glada beroende på vilken musik du spelar och hur bra du mixar.

Appen (Algorythm) hjälper dig med all information du kan tänkas behöva så som låtarnas längd och BPM (beats per minute) vilket gör att du hela tiden har full koll och slipper riskera ojämna basslag eller tysta sekunder.

BAWS har DJ:at minst två timmar varje dag i en veckas tid och nu börjar det faktiskt låta ganska bra. Det roligaste med det här är att ju bättre man blir desto mer kul har man. Vi kan varmt rekommendera den här prylen om du har en si så där tre lax över på kontot. Helt klart värt pengarna, och ljudet är dessutom förvånansvärt mycket bättre än vad vi först trodde.

Kolla klippet nedan och dröm dig bort till ett DJ-liv like a BAWS.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.