sonthigh

Förmodligen läste ni redan om SONY-högtalaren när vi tävlade ut ett exemplar alldeles nyligen, men vi blev så förälskade att vi behöver prata lite mer om den. Kontorets nya favoritpryl utan konkurrens.

GTK-XB5 är namnet ni ska lägga på minnet. Vi snackar om en riktigt badass-högtalare med extra bass (det behövs alltid) som får vilken människa som helst att börja dansa. Och ifall folk fortfarande står stilla medan du maxar volymen kan du med en enkel knapptryckning få igång ett blinkande neonljus i olika färger, som självklart blinkar i takt med musiken. Inte ens din mormor kan låta bli att dansa då.

Stroboskoplamporna är riktigt coola och lyser upp rummet ordentligt när man släcker taklampan, och ljudet är betydligt bättre än vi först trodde var möjligt. Det är så bra att grannarna klagar. Basen gör sitt jobb med andra ord. Och tack vare Sonys DSEE-teknik (Digital Sound Enhancing Engine) har du alltid en grym ljudkvalité även när du spelar med hög volym. Dessutom har högtalaren en trådlös bluetooth-anslutning vilket gör att du enkelt kopplar upp din Spotify-playlist oavsett vilken smartphone/läsplatta/whatever du har.

sonyy

Alla vet att det är insidan som räknas, men när det kommer till utseendet kan vi inte låta bli att även vara lite ytliga. Designen är en fullträff. Det ser ut som en kraftfull baslåda på drygt 50 centimeter bred och 27 cm hög. Eller tvärtom beroende på om du ställer den på högkant eller inte.

För första gången i livet kan vi skriva under på att man visst kan köpa kärlek för pengar. Det stavas SONY GTK-XB5.

Pris ca 2500:- och du hittar den HÄR (Buy or die! …du kommer tacka oss sen)

sonyheart

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.