holy

BrewDog som genom åren har vuxit sig allt starkare på den svenska marknaden letar nu efter svenska ölälskare som vill investera och bli en del av deras framgångsrika bryggeriverksamhet. Jakten på investerare inleds i samband med lansering av filmen The Holy Moose och en ny öl exklusivt framtagen för Skandinavien – Hello, My Name is Holy Moose.

Filmen handlar om älgen ”Holy Moose” som i en dröm besöker företagets grundare och uppmanar dem att resa till Skandinavien. Äventyret slutar i en kamp mellan norrmän, danskar, finnar och svenskar som alla vill lägga vantarna på The Holy Moose.

Idag exporterar BrewDog till 55 länder världen över och försäljningen sker i stor utsträckning till de Skandinaviska länderna. BrewDog fortsätter även att expandera norrut genom etableringen av BrewDog-barer i Sverige, Norge och Finland. År 2010 vände BrewDog upp och ner på den traditionella bryggeriverksamheten när de lanserade Equity for Punks. Möjligheten att bli en del av den framgångsrika bryggeriverksamheten har hittills attraherat 14,500 investerare. BrewDog öppnar nu upp Equity for Punks en fjärde gång med 526,316 aktier tillgängliga för allmänheten. Minsta investeringen är två aktier på 1200 sek. Som investerare bjuds man in till årsstämmor i form av legendariska öl, mat, musik och affärssamtal. Andra exempel på de erbjudanden och fördelar som erbjuds är rabatter i nätbutiken och barerna samt tillgång till ett exklusivt online-forum.

Om du är en potentiell Equity Punk finner du mer information här: Equity for Punks

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.