mathigh

Den 26-29 maj får Stockholms gator besök av världens största turnerande mat- och dryckesfestival – Brooklyn Brewery Mash. I samarbete med svenska lokala aktörer inom mat, konst, musik och öl utforskar bryggeriet Stockholms unika och levande kultur.

Utöver Stockholm besöker Brooklyn Brewery Mash även London, Paris samt sex städer i USA. Syftet med festivalen är att utforska de senaste kulturtrenderna i några av världens mest pulserande och urbana städer och fira dessa tillsammans med stadsborna själva.

– Stockholm ligger i framkant när det gäller såväl mat- och dryckesscenen, vilket gjort att det blivit en självklar del av vår turné. Det här blir det tredje året vi arrangerar Brooklyn Brewery Mash i Stockholm.  Vi vill utforska och lyfta fram det unika med Stockholms mat- och dryckesscen och skapa en festival för och med Stockholms invånare, säger Haben Berhe, Brand Ambassador på Brooklyn Brewery.

Brooklyn Brewery Mash bjuder på fem evenemang som på olika sätt skapar en unik och multidimensionell upplevelse genom samarbeten med Stockholmsbaserade smak-konnässörer, musiker, kockar, konstnärer och ölbryggerier. Dessa evenemang inkluderar:

Beer Mansion – Torsdagen den 26 maj bjuder Skyddsrummet på Söder Mälarstrand på en kreativ och interaktiv upplevelse med fokus på öl, matkultur, konst och musik – allt under ett och samma tak.

Feast – Fredagen den 27 maj bjuds Stockholm på de bästa smakerna från Brooklyn och Sverige när Brooklyn Brewerys firade kock Andrew Gerson skapar en middag som hyllar mångfalden i Brooklyns mer komplexa och experimentella öl. Middagsfesten arrangeras på Nya Carnegiebryggeriet.

The Neighborhood Immersion – Lördagen den 28 maj bjuder Stockholm in till folkfest på Mariatorget. Utforska områdets lokala skatter inom mat och dryck, smaka olika sorters Brooklyn Brewery-öl, njut av läckra lunchspecialiteter och ta del av exklusiva erbjudanden i butiker i området.

Free show – Lördagen den 28 maj avslutas med en gratis konsert på Debaser Medis.DIY Dinner Party – Söndagen den 29 maj avslutas Brooklyn Brewery Mash med en öl- och mat pairingdär gästerna får lära sig kan laga mat som inte bara kombineras med mat, utan där man även tar hänsyn till ölens unika smaktoner. Sessionen hålls av Brooklyn Brewerys kock Andrew Gerson.

För priser, biljetter samt detaljerad information om Brooklyn Brewery Mash Stockholm, KLICKA HÄR

mat1mat2mat3

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.