kj

Calvin Klein må inte vara ansvarig för företaget med samma namn numera, men om han var det skulle Kendall Jenner aldrig ha medverkat i de sexiga underklädesreklamerna. 

Legendariska modedesignern Calvin Klein talade förra veckan på ett college i USA. Under talet kom han då in på märkets omtalade samarbeten med Justin Bieber och Kendall Jenner.

Calvin Klein, som har sålt sin del i märket och därmed inte varit delaktig i den kreativa processen, sa att angående Kendalls reklam så var han inte speciellt imponerad och han skulle aldrig gått med på att göra den.

Han älskade dock Justin Biebers bilder och det är för att han gillar Bieber som person och vad han står för. Calvin Klein tycker att branschen har blivit snedvriden och modeller anlitas efter hur många followers de har på sociala medier, istället för att tänka på hur de representerar märket.

Calvin Klein tog även upp Kendalls storasyster, Kim Kardashian då han sa“If you take really exquisite photographs of the right people in the right clothes in the right location, and you put it online, that’s fine. Just putting any old clothes on Kim Kardashian, long-term, isn’t going to do a thing.”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.