camron

Med 6 soloalbum i ryggen plus två med The Diplomats och ett med Vado kan man verkligen kalla Cam’ron veteran, och det är precis vad han är. I tisdags släpptes ett mycket efterlängtat mixtape från Harlem-legenden Cam’ron a.k.a Killa Cam kallat Ghetto Heaven. Mannen i rosa är tillbaka!

cam11Cam’ron har släppt skivor sen sent 90-tal. Han har varit med att forma, måste säga, legenderna The Diplomats, också kända som Dipset. Han har även startat gruppen The U.N, eller bara U.N.

Det har varit flera gånger då det känts som Cam’ron bara försvinner, sen kommer han tillbaka och överraskar en med något riktigt j-vla bra. Precis som när “uppbrottet” med Diplomats kom och Cam’ron försvann. Inga intervjuer, låtar, gästverser eller något. Sen kom han tillbaka med studioplattan Crime Pays tre år senare, som var/är riktigt riktigt bra. Då helt plötsligt hörde man mer av honom t.ex på gästversen till Stupid Wild med Gucci Mane (fruktansvärt bra låt). Och det strömmade in lite mixtapes och även en platta med Vado kallad Gunz n’ Butta från 2011.

Även om han släppt 2 mixtapes 2012 har det ändå känts som han hållt sig borta igen. Men nu är han tillbaka, och med rykte om att Killa Season 2 ska komma så ser jag väldigt ljust på framtiden med Cam’ron. För han är en stjärna och han vet vad lyssnarna vill ha.

Vill man ha en rappare som vrider och vänder på ord så man knappt vet vart man är eller vad han menar, så är Killa Cam rapparen för er. Och har ni inte hört honom innan så har ni MYCKET bra skivor att gå igenom.

Christian rekommenderar:
Purple Haze (2004)
Crime Pays (2009)
Ghetto Heaven (2013)

Dip-Set, Dip-Set, Dip-Set!!!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.