Ronny Mikalsen

Ronny Mikalsen (35) går in som ny VD for Carlings och ersätter Rune Martinsen som efter 35 år i företaget väljer att avsluta sin anställning. Ronny Mikalsen har arbetat inom koncernen de senaste 15 åren och har lång erfarenhet av Carlings samt känner väl till företaget. Han kommer närmast från en roll som säljchef inom koncernen.

Ronny har med sin gedigna bakgrund inom Carlings stora förväntningar och ambitioner för företaget och dess framtid. En del i satsningen kommer till hösten då Carlings lanserar en helt ny jeanslinje.
– Jag känner mig förväntansfull och ödmjuk inför uppgiften att ta Carlings till nästa nivå och framförallt fokusera på jeansen. Jeans har varit och skall alltid vara en viktig del av Carlings identiteten, vi ska bli bäst på jeans i Norden, säger Ronny Mikalsen.

Satsningen att Carlings ska bli bäst på jeans i Norden är ett långsiktigt initiativ inom koncernen och ett tydligt mål. Fokus kommer fortsatt att vara på service och produktkunskap hos de anställda, samt att erbjuda ett sortiment som passar den skandinaviska marknaden. Varumärken som Tiger Jeans, Neuw, Levis, Lee, Diesel, Nudie, Dr.Denim, och Livid blir viktiga lagspelare för framtiden.

Bakom Carlings nya jeanssatsning och kollektionen står Martin Gustafsson. Martin har erfarenhet från bland annat Acne med produktutveckling och design av jeansen. Han har också designat Never Denim för Bik Bok under de senaste fem åren.

– Det är en fantastiskt möjlighet att få bygga ett nytt jeansmärke för Carlings som har en så stark position på den Skandinaviska denimmarknaden. Den nya jeanssatsningen kommer att ha fokus på kvalitet och vara ett modernt jeansmärke med eget uttryck med fokus på hantverket, säger Martin Gustafsson

Martin Gustafsson

Martin Gustafsson på bilden.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.