chill

Våren är här och snart sommaren också! Svenskarnas favorit Chill Out Delicate & Fruity Shiraz Rosé är ett fruktigt rosévin från Kalifornien. Det passar lika bra att dricka som det är som till mat och det kan med fördel kombineras med flera olika smaker – och funkar utmärkt till buffén.

Chill Out Delicate & Fruity har en fruktig smak med toner av hallon, björnbär och körsbär och doften är frisk och fruktig med inslag av hallon och björnbär. Ett gott och prisvärt vin, perfekt till glada fester med många deltagare.

Chill Out Delicate & Fruity är gjort på druvan Shiraz och druvorna kommer från olika vingårdar runt om i trendiga Kalifornien. Kalifornien har ett kilmat som liknar medelhavsklimatet där dessa druvor trivs extra bra. Efter skörden krossas druvorna och skalen får ligga i musten en stund under jäsning, vilket ger vinet dess vackra rosa färg och dess fruktiga smak. För att bevara den fräscha fruktigheten jäser vinet på rostfria ståltankar innan det tappas.

Chill Out Delicate & Fruity passar utmärkt att dricka som det är eller till lättare rätter med ljust kött, grillad fisk och sallader.

Produktinformation
Chill Out Delicate & Fruity Shiraz Rosé
Artikelnr: 3105
Land: USA, Kalifornien
Pris: 209 kr
Alkoholhalt: 12%
Råvaror: Shiraz

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.