con1

Converse och Hiroshi Fujiwara från fragment design samarbetar än en gång. Precis som i tidigare samarbeten fortsätter Converse och fragment design att inspireras av varandras designfilosofier, denna gång i ett samarbete runt den kanske mest välkända sneakern någonsin, Chuck Taylor. Tillsammans har de tagit fram kollektionen Chuck Taylor All Star SE, en kollektion som förenar de båda streetwear varumärkenas DNA och skapar en stilren och kvalitativ kollektion.

I den nya kollektionen Converse x fragment design Chuck Taylor All Star SE bygger de två varumärkena vidare på den ursprungliga All Star-silhuetten. Resultatet är en sko som förutom alla bekanta funktioner hos den klassiska sneakern, även har blivit ännu mer lättviktig och bekväm.

Converse x fragment design Chuck Taylor All Star SE har tack vare det atletiska arvet utrustats med en ovansida i fleece för ökat skydd och stöd vid användning över längre tid. Skorna har dessutom utrustats med en Nike Lunarlon innersula för ökad bekvämlighet och bättre dämpning för bäraren. Kollektionen behåller de karaktäristiska Chuck Taylor All Star-detaljerna, vilket bland annat inkluderar den klassiska All Star-loggan, tillsammans med en subtil, men karaktäristisk, fragment design-märkning längs skons yttersida sam baksida. Hiroshi och fragment designs signaturmärkning är även synlig på vänsterskon.

Converse x fragment design Chuck Taylor All Star SE visar på ett fortsatt samarbete mellan Converse och Hiroshi Fujiwara. Kollektionen inkluderar både en hög och en låg variant och kommer att finnas tillgängliga från och med torsdag den 18 maj hos Converse återförsäljare, exempelvis hos Sneakersnstuff, Très Bien, Patta, WoodWood, och Norse Store samt på Converse.com. För den höga modellen är priset 999 SEK och för den låga modellen är 899 SEK.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.