IMG_20170107_130855

Nya Citroën C4 Picasso är familjebilen för den stilmedvetne tekniknörden. Inte mycket har hänt på utsidan, men låt oss ta en titt på insidan.

Grand C4 Picasso är en högteknologisk familjebil för den coola familjen. Istället för den mindre modellen, C4 Picasso, finns den något större Grand C4 Picasso.

Med mycket utrymme, 7 sittplatser och fantastisk design glider du och ungarna som en kung – med utsikt. Grand C4 Picasso har nämligen en av marknadens största framrutor.

Den är också packad med funktioner som igenkänning av hastighetsskyltar och automatisk växling mellan hel och halvljus. Bilen är utrustad med två skärmar, för att skämma bort dig med funktionalitet och information. Till skärmen kan du koppla upp din telefon med både Apple Carplay och Android Auto och på så sätt lyssna på musik.

För den som räds fickparkeringar kommer ha extra kul med denna bil. Dels för att du kan fickparkera själv med 360 graders vy över bilen ovanifrån och backkamera, och dels för att du bara behöver trycka på en knapp om det blir för jobbigt.

Med park assist behöver du bara lägga i backen när du står vid luckan du vill in i, samt gasa och bromsa. Bilen sköter resten själv. Alla kommer tro att du är en riktig BAWS på att fickparkera.

Även säkerheten är på topp i Nya Grand C4 Picasso. Den har döda vinkelvarnade, anpassningsbar farthållare med stoppfunktion, aktiv avåkningsvarnare, kollisionsvarnare samt nödbromssystem.

Men det som vi tycker är allra coolast är att man kan öppna bakluckan med en enkel fotgest. Nu behöver du aldrig mer böja dig ner med lådor när du bär tunga saker. Det är du värd.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.