con

Tätt inpå de senaste lanseringarna av Converse All Star Modern- och Converse Auckland Modern-kollektionerna, är Converse tillbaka med det senaste tillskottet i den moderna familjen – nya Converse Thunderbolt Modern.

I denna uppdaterade siluett gör sig Converse omtalade historia inom sport och design påmind, och tillskottet tar direkt inspiration från märkets arv inom löpning.

Med ny konstruktion och nya material är Thunderbolt Modern en modern och lätt sneaker utvecklad för bekvämlighet hela dagen. Skon har utrustats med en ovansida i jacquardtyg för en dynamisk passform och lätt vikt, samt en Nike Hyperfuse-konstruktion för längre hållbarhet och stöd. Den har även försetts med en sula av phylon som ger bekvämlighet och ett flexibelt grepp. Det gör den sportinspirerade Thunderbolt Modern lämplig för alla fötter på språng.

”Converse var ett av de första varumärkena att erbjuda skor över flera olika sportinriktningar, och relationen mellan Converse och löpning sträcker sig hela vägen tillbaka till början av 1900-talet.” säger Bryan Cioffi, Vice President/Creative Director för Converse Global Footwear, och fortsätter:

”Kollektionen Thunderbolt Modern är en tillbakablick på det arvet. Den är en moderniserad version med material från Nike som ger en hint av vad som kommer härnäst.”

Sneakerskollektionen Thunderbolt Modern lanseras i en bred uppsättning färger. Pure Platinum/Photo Blue, Gold Dart/Pine Green, Team Red/Ivory, Gorge Green/Ivory, Binary Blue/Ivory and White/Black. Den nya kollektionen finns tillgänglig nu på Sneakersnstuff i Stockholm och priset kommer att ligga på 1150 kronor.

con con2 con3 con4

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.