conc

Med några samarbeten på nacken återförenas nu de två varumärkena Undefeated och Converse, och denna gång med en premiumkollektion som hyllar den välkända One Star-sneakern.

Converse x Undefeated One Star-kollektionen fokuserar på de båda varumärkenas historiska koppling till sport samt militära influenser och resulterar i en autentisk, stilren kollektion.

Med rötter i Los Angeles har Undefeated etablerat sitt namn som ett världsledande atletinspirerat streetwear-varumärke. För att bevara sitt arv ser varumärket till att inkludera sport, – samt militära element i all sin design. Det senaste samarbetet med Converse är inget undantag. Samarbetet förenar de båda varumärkenas historia, men tar även in nya influenser för att ytterligare förstärka deras street, – och skatelegitimitet.

Converse x Undefeated One Star-sneakern har utrustats med en ovansida i fin mocka, en insida i läder och har även försetts med en stilren , något upphöjd, Undefeated-logga Yttersulan i gummi bidrar till en tålig sko och bekvämlighet. Detaljer som den ikoniska röda samt blå randen skapar en Amerikansk känsla. Kollektionen har också bevarat alla autentiska detaljer från originalskon, inkluderat stjärnloggan, den höga sulan och den vintage-inspirerade logotypen på skons baksida.

Kollektionen Converse x Undefeated One Star är den andra i en rad spännande samarbeten runt skon One Star som syftar till att skapa produkter där idéer möts. Håll er uppdaterade för information om kommande samarbeten.

Converse x Undefeated One Star-samarbetet släpptes idag (9/5) på Undefeateds butiker och den 11/5 i utvalda butiker och på Converse.com. I Stockholm kan de köpas på Sneakersnstuff för ca 999 kronor. Skorna kommer i två färger, en grön samt en grå.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.