nigeria

Klicka här för att ta del av Eypobets generösa erbjudanden!

Nigeria-Argentina  2, odds på Eypobet 1.49.

Två lag som båda vill vinna gruppen då man som etta slipper att möta Frankrike i en åttondel och man hamnar heller inte på samma sida som Brasilien och eventuellt Tyskland.

Än har det inte riktigt lossnat för Argentina, och nu måste dom få igång sitt anfallsspel rejält vilket är ett måste om dom vill överleva detta mästerskapet fram till Finalen! Vi lär få se ett Nigeria som är villiga att ta risker och trycka lite på gaspedalen framåt för att släppa lite bakåt. Nigeria hade flyt mot ett Bosnien som inte hade domarna på sin sida med ett felaktigt bortdömt mål och ett mål för Nigeria som kanske borde resulterat i en frispark för Bosnien i momentet innan?

Det lär bli show på planen med många mål! 1-3?

Honduras-Schweiz  2, odds på Eypobet 1.46.
 
Förutsättningarna är så att Schweiz går vidare vid poäng om Frankrike slår Ecuador, och vid vinst om Frankrike plockar poäng av Ecuador. Honduras är ett riktigt dåligt fotbollslag med sämre kvalite än vad merparten av domarna visat upp i detta VM.

Schweiz kommer trycka på gaspedalen från start, och jag är inte överraskad om det står 2,3-0 redan i halvtid till Suisse!

Schweiz saknar sin mittback Steve Von Bergen, men det finns fullgoda ersättare så det är ingenting som oroar.

Wilson Palacios är tillbaka efter avstängning för Honduras, så bli inte förvånade om ni får se ett rött kort i denna match!

Honduras kommer gå för seger här, och då kommer det finnas rejäla ytor för Shaqiri och Drmic där framme! 1-3?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.