holland

Klicka här för att ta del av VM:s bästa odds!

Dags för slutomgången i detta mästerskaps Gruppspel!

Australien-Spanien  2   Odds på Eypobet, 1.47

Båda lagen har ingen möjlighet att nå Åttondelsfinal och här får vi troligtvis se en ganska målrik match med en given fördel för  Spanien. Världsmästarna från 2010 har stått för ett rejält fiasko då man i första matchen förlorade mot Holland med 1-5 och sedan Chile med 0-2. Möter här ett Australien som inte visat någon respekt alls för sina motståndare hittils i denna turnering och var senast ytterst nära att plocka poäng av Holland. Inget att förlora här heller och det lär bli rejäla ytor för Spanien!

Holland-Chile  Över 2.5 Mål.  Odds på Eypobet, 1.80

Ojojojoj, sikken match vi kommer får se i denna Gruppfinal!

Holland var det inte många som trodde på inför detta Vm, men dom har tagit sig samman och slagit Spanien med 5-1 och Australien med 3-2. Möter här ett Chile som även dom imponerat stort genom att premiärslå Australien med 3-1 och sedan skrälla mot Spanien med 2-0. Har ett intressant lag med Toppspelare som Arturo Vidal och Alexis Sanchez.

Defensiven är något som varit ett frågetecken för båda lagen inför detta mästerskap och man ser i vissa situationer att det finns brister! Så detta känns verkligen inte som en 0-0, 1-0,0-1 match, utan det kan nog bli ett par kassar här!

Kamerun-Brasilien  Brasilien HT/Fulltid  Odds på Eypobet, 1.49

Här lirar jag Brasilien att leda i Halvtid och sen vinna efter fulltid.

Brasilien har inför detta Hemma-Vm en ruggig press på sig, och efter 0-0 matchen mot Mexico i förra omgången så är Brasilien piskat att vinna här för att kunna ta hem gruppen! Möter här ett Kamerun som varit helt under isen i detta mästerskap. Förlorade bara med 1-0 i premiären mot Mexico, men då hade man domaren på sin sida då Mexico blev felaktigt bortdöma två gånger om! Här ska inte Brassarna ha några som helst problem att tidigt avfärda Kamerun och det kan nog rinna iväg rejält här! 1-5?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.