PETTERs

Alla killar vet hur viktigt det är att ha sköna underkläder. Kalsonger som skär in, sitter för tajt eller har ett obekvämt material (ni som använder boxershorts i siden, seriöst?) är bland det värsta en man kan råka ut för. Både du och ditt paket förtjänar bättre.

BAWS har, i rollen som er bästa vän, scoutat upp ett nytt varumärke som vi varmt kan rekommendera: Petters Underwear. Att varumärket besitter samma namn som vår chefredaktör ser vi bara som ännu ett plus utöver allt som vi gillar med Petters Underwear.

Petters Underwear är grymma kalsonger i en både snygg & unik design. Bra passform är en självklarhet och kvalitén går inte klaga på, snarare tvärtom. För det billiga priset (249:-) räknade vi inte med någon toppkvalité, men vi blev starkt överbevisade. Mycket kalsong för pengarna med andra ord!

Något vi gillar extra mycket är ordet CAPTAIN som är tryckt på ena benet. Det utstrålar självförtroende och vi blev så nyfikna att vi ringde upp grundaren av Petters Underwear och frågade varför de valt just det ordet:

– Allting började på en plats där man har mycket tid att tänka. Där kom iden till att starta mitt varumärke. En plats där man måste vara Captain i alla utmaningar man ställs inför, därav idén till min unika design. Som en påminnelse för alla: Var den bästa versionen av dig själv, ta kontroll – Var en CAPTAIN.

Case closed. Spana in Petters Underwear HÄR och beställ några kalsonger asap.
Om du är redo att bli en Captain så att säga…

Och du, just nu har dom ett fett sommarerbjudande där du får 2 st kalsonger för endast 299:- ANGE KODEN: CAPTAIN när du beställer. Thank me later som Drake skulle sagt.

WWW.PETTERSUNDERWEAR.COM

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.