hov2

Dessa självbalanserande transportmedel går under många namn, på den engelska marknaden heter dem för det mesta Hoverboard eller self-balancing scooter (självbalanserande skotrar). I våra ögon stämmer det senast nämnda bäst in då det beskriver funktionen av produkten väldigt kort och bra. I Sverige I sin tur kallas dem oftast för Air board, hoverboard, balance board eller ståhjuling och smartboard men de kan även här kallas för self-balancing scooter.

Kärt barn har många namn, och BAWS älskar att stå på en Airboard. Ni som har provat eller äger en vet vad vi talar om, och ni som aldrig stått på en airboard, well det är läge nu. BAWS har hittat den perfekta shopen för er som är sugna på at införskaffa sommarens bästa pryl. Tänk att glida ner till affären, bort till träningen eller till kylskåpet i lägenheten (vi supportrar dock inte lathet, men förstår om du aldrig mer vill kliva av din Airboard när du väl köpt en).

airboardsverige.se finns all information du behöver innan du väljer bland alla airboards. De har listat de 5 bästa och säkraste, och alla airboards är testade av deras personal.

Du kan välja mellan många olika färger, allt ifrån guld till grön och en airboard gör ca 15 km/h och du kan åka över 2 mil på en laddning. Smidigt och bra absolut, men framförallt är det kul, ruskigt kul.

Kolla in AIRBOARDSVERIGE.SE för mer info & recensioner. Ska du köpa dig en airboard är detta den enda sidan du behöver. Approved by BAWS.

AIRBOARD SVERIGE PÅ FACEBOOK 

hov hov3

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.