cricket

Som vi alla (inte) känner till är det hög tid för VM i Cricket. En sport vars fäste knappast sammankopplas med Sverige men som däremot är en av världens absolut största sporter sett till antalet utövare. Årets VM innebär det 11:e av slaget och kommer att hållas i Australien/Nya Zealand. Invigningen och dess ceremoni äger rum idag.

Härligt nog finns Sverige med som nation! Vi snackar skaparna bakom Theme-låten: WDL – Bob´s Beat (Feat. Mawe) producerad av Johan Wedel, sång Marcus Wetterberg med Mikael Sjöström på business-sidan. Låten är sedan tidigare signad av Sony och får nu stoltsera i rampljuset ihop med det stora mästerskapet som kommer att bevittnas av miljontals Tv-tittare.

En musikvideoinspelning till låten i fråga skedde under helgen som var. Baws fanns på plats för att medverka och ta del av det hela samt stämma av läget innan avfärd till Melbourne, Australien och invigningen av ICC Cricket World Cup 2015!

– Låten snappades upp av en ung music scout på ett produktionsbolag här i Australien som hade uppdraget mot Cricket-världskuppen, efter att man presenterat ett antal förslag till till Cricket council så valde dem Bob’s Beat till deras TV-reklamer. Nu är vi i Melbourne för att spela under öppningsceremonin på Sidney Myer Music Bowl inför drygt 35 000 åskådare på plats och ett antal miljoner TV-tittare. Ny EP kommer i vår, berättar Mikael Sjöström.

Baws önskar grabbarna ett stort lycka till och hoppas att Bob’s Beat får ett genomslag av starkare kraft i samband med världsmästerskapet på andra sidan jorden!

Lyssna på låten via Spotify:

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.