11

Alla som uppskattar musik vet att ett par hörlurar från Marshall betyder mycket för ljudkvalitén. Marshall är som en kvalitetsstämpel när det kommer till grymma prylar, och det enda ”problemet” hittills har varit att deras hörlurar inte är trådlösa.

Tills nu. På fredag släpps nämligen Major II bluetooth och du kan äntligen slippa den där sladden som alltid fastnar i alla maskiner på gymmet. Med en batteritid på 30 timmar slår Major II minst sagt sina konkurrenter på fingrarna, och när det kommer till ljudet så vet du redan att Marshall är högt på listan, det är gamla nyheter.

En annan skön funktion är att du kan koppla in ett par lurar extra i dina trådlösa lurar. Om din tjej vill dela din musikupplevelse pluggar hon helt enkelt in sina lurar i dina och vips kan ni båda lyssna på den musik du väljer. Perfekt.

Det finns (såklart) en inbyggd mikrofon där du förutom att svara på samtal även kan spela in röstmemon till din telefon. På den ena kåpan finns en sorts all round-knapp där du kan pausa, byta låt och justera ljudvolymen. Enkelt och smidigt.

Marshall Major II släpps alltså på fredag (26 februari) och kommer kosta omkring 1500 kr.

marsh

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.