nikehigh

Nike Air force 1 vet varenda kotte vad det är för modell, jag kan nästan säga att större delen utav Sveriges befolkning äger ett par. Sommar, shorts, och ett par kritvita ”Af’s” slår aldrig fel, inte på någon.

Sen 2006 har jag alltid haft ett par white on white air force och varenda gång dom har slitits ut så har jag köpt ett par nya. Som en inbiten hiphopare så har det varit grejen att ha denna produkt på fötterna, alla större rappare har haft det i sina videos, rappat om det och hållit hårt vid dom i alla tider.

Denna sko betyder mycket för mig då det var just den modellen som fick mig att faktiskt börja samla på sneakers. I början samlade jag enbart på AF’s och byggde en stadig grund på denna modell, jag kunde inte tänka mig någonting annat, ville ha alla utgåvor, alla samarbeten och jag hade bestämt mig för att ha dessa ända in i graven.

Tiden gick och jag började samla på mycket annat, så som Jordan’s och andra basketmodeller av både Nike och andra brands, men i min grund kommer alltid Air force 1 vara den bästa skon man kan bära, den är snygg till allt.

I går såg jag en utgåva som näst intill fick mig att tappa hakan, blev glatt överraskad och jag har inte blivit så här förvånad utav en AF-design sedan R.T-skon som dom släppte.

Det jag såg var Acronym x Nike Lunar Force 1 SP Zip.

airforce

En helt galen version som jag måste säga att jag älskar. Varför har ingen tänkt på att man kan vidga vyerna så här innan?

Dom kommer släppas i 2 färger, Svart med vita/röda detaljer och Vita med svarta/röda detaljer. I mitt tycke tycker jag att dom skulle kunna skippat lunarsulan och köra den klassiska sulan på denna, dock är det faktiskt det enda jag har att klaga över.

Blir nog ett garanterat köp, iallafall på den svarta, kommer bli riktigt nice i sommar till ett par shorts. Just love it!

for

Vad tycker ni? tycker ni att dom har gått över styr? eller kommer detta bli en succé? Jag tror att dom kommer bli en hit även om dom förmodligen kommer kosta lite mer än normala fall. Men vill man vara fin så får man betala för det säger dom!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.