db4

Många snackar om semester och miljöombyte som anledningar till att resa iväg. BAWS anledning till att ta en spontanweekend är enklare än så: nämligen Douchebags. Yes, ni läste rätt. Väskorna är så snygga att vi skulle vilja cruisa runt på flygplatsen hela dagen, för att sedan (när alla har spanat avundsjukt på våra väskor) kliva på ett plan och dra iväg. Vi vill resa med stil helt enkelt.

Jon Olsson känner ni till, likaså hans flickvän Janni – som för övrigt droppade en egen douchebags-kollektion som sålde slut innan vi ens hann reagera. Well well, det räckte tydligen inte där. Nu har Douchebags släpps en ny kollektion tillsammans med Jay Alvarrez, och den är – yes ni gissade rätt – såklart helt fantastisk. (Om ni inte har koll på Jay kan nu göra er läxa HÄR)

Kolla in kollektionen via länken nedanför och spana in reklamfilmen som droppade tidigare idag. We told you, det här är nånting utöver det vanliga. Eller har du sett nån liknande reklam för din trötta resväska du har där hemma? Det är dags att uppgradera!
Ni kan tacka oss senare.

Eller som Jay Alvarrez själv säger: When travel is your life, good bags are key to making life easy. I’m pretty sure we’ve made the best travel bags in the game.

https://douchebags.com/jay-alvarrez

db1

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.