fifff

BAWS har, givetvis, sammanställt en lista på de tio spelare som har bäst spelarbetyg i FIFA 17, så du vet vilka lag du ska spela med.

Håller du med om listan nedan, eller saknar du någon? Var är Poga till exempel?

 1. DAVID DE GEA
  Manchester Uniteds nummer 1 är den näst högst betygsatte målvakten i FIFA 17. David De Geas reflexbetyg 90 är bland de högsta i hela spelet.
 1. ROBERT LEWANDOWSKI
  Den tredje högst betygsatte anfallaren i FIFA 17. Denne FC Bayern-spelare har hela 87 i skott och 85 i dribblingar. En mardröm för alla försvarare.
 1. JÉRÔME BOATENG
  Den högst betygsatte mittbacken i FIFA 17 är Jérôme Boateng. Med 90 i försvar och 85 i fysik är han en riktig kämpe.
 1. ZLATAN IBRAHIMOVIĆ
  Den näst högst betygsatte anfallaren i FIFA 17. Zlatan har 90 i skott och 86 i fysik. Han är onekligen en av de bästa i världen.
 1. GARETH BALE
  För Bale handlar allt om tempo. Real Madrids högerytter har hela 94 i tempo, 87 i skott och 86 i dribblingar.
 1. MANUEL NEUER
  Neuer är den högst betygsatte målvakten i FIFA 17. Hans betyg för utsparkar (95) och positionering (91) är de högsta i hela spelet.
 1. LUIS SUÁREZ
  Suárez är den högst betygsatte anfallaren i FIFA 17. Han har 90 i skott och 87 i dribblingar. Med Luis Suárez i laget lär du garanterat ösa in mål.
 1. NEYMAR
  En otroligt skicklig spelare som kan vända en hel match på ett ögonblick. Barcelonas vänsterytter har dribblingsbetyget 95 – det näst högsta i hela FIFA 17.
 1. LIONEL MESSI
  Barcelonas högerytter Messi har FIFA 17:s högsta dribblingsbetyg – 96. Han är den näst högst betygsatte spelaren i hela FIFA 17.
 1. CRISTIANO RONALDO
  Cristiano Ronaldo har högst betyg i hela FIFA 17. Han har 92 i tempo, 92 i skott, 91 i dribblingar och är rena naturkraften med 80 i fysik.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.