gun

Richard Morales Jr. kanske bättre känd som Gunplay är en södern-rappare från Florida, född i Texas, som gjort sig ett namn i Rick Ross grupp Triple C’s redan 2009. Mixtapes och gästverser finns det gott om från Gunplay, men nu har äntligen hans debut-soloalbum kommit, Living Legend.

Signad på Maybach Music Group och Def Jam är det Gunplays tur att visa vad han går för. Och Living Legend är ett bra album. Ett ibland 90-tals flow med en nutidens upplägg gör Gunplay till en väldigt intressant rappare. Om det funkar i dagens läge är det upp till oss som lyssnare att avgöra, men jag gillar det Gunplay presenterar.

Med på debutalbumet hittar vi självklart MMG-bossen Rick Ross men även Triple C’s, YG, Stalley, Currensy, PJK, Yo Gotti och Masspike Miles. DJ Mustard, Stalley, DJ Spinz, The Beat Bully är bara några av producenterna på Living Legend.

Big Boss Rick Ross är mer ett varumärke än rappare/artist och Maybach Music har man hört 1 miljon gånger cuttas in i låtar från alla MMG-rappare. Hans signade artister får alltid någon smak av Rick Ross, likaså Gunplay, på gott och ont. Men Gunplay känns hungrig och ger 110 i varenda kurva och kommer ut och gasar vidare.

Lyssna Living Legend nedanför.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.