sedlar-jpg

Teknik har förenklat svenskarnas liv sedan lång tid tillbaka, men de senaste åren mer än någonsin. Nu kan man bli av med grovsoporna på bara några klick, bläddra i en massa olika reklamblad i en och samma app och hitta barnvakt utan krångel – allt i mobilen. Under 2018 kommer troligtvis svenskarnas liv förenklas ännu mer tack vare teknikens under och här är några av de appar och hemsidor som kommer trenda mest.

ShopGun
Appen för den fyndsugna som inte har tid eller ork att sitta och bläddra igenom en massa pappersreklam. ShopGun samlar butikers reklamblad i en och samma app, där användaren sedan kan bläddra igenom, söka efter specifika varor och dra dem till en inköpslista där både butik och pris sparas. Alla vill göra en bra deal och ShopGun gör det enkelt.

Veckopengen
Veckopengen är en app där föräldern enkelt kan sätta in pengar när barnen gjort en syssla eller bara helt enkelt ska få sin vecko- eller månadspeng och erbjuda ränta om barnet låter pengarna ligga kvar istället för att spendera dem. Appen strukturerar upp allt och gör så att barnet kan se exakt vad hen tjänat pengar på och hur de växer.

Spot-A-Shop
En tjänst som samlar de bästa erbjudandena från flera av de ledande modesajterna, för att användarna ska slippa hoppa från sajt till sajt i jakten på bra priser. Spot-A-Shop är ingen e-handel själva, utan länkar helt enkelt vidare till hemsidorna där varorna finns. De gör reashopping enkelt och smidigt.

Transfer Galaxy
Appen fungerar som Swish för utlandsbetalningar och har lägre avgifter än de mer konservativa pengaöverförings-tjänsterna som finns på marknaden. Det är billigt, snabbt och smidigt och en självklarhet för den som ska föra över pengar över landsgränserna under 2018.

Vendre
En plattform som arbetar med att optimera olika företags e-handel, för att de ska nå sin fulla potential och ha många nya och återkommande kunder. E-handel blir större och större, vilket gör Vendre till en av 2018 års viktigaste bolag – i alla fall för företag som har e-handel.

Splitgrid
Ett bolag som arbetat fram en teknisk lösning som installeras i butikers kassasystem. Det fungerar både för e-handel och fysisk butik och gör att butiken inte måste sitta på stora lager. Istället “lånar” de varor från leverantören och när en vara säljs delas pengarna automatiskt upp mellan butik och leverantör. På så sätt behöver varken leverantör eller butik ta stora ekonomiska risker och likviditeten blir bättre.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.