1high

Idag släppte Nike det bästa utav två världar, nämligen ”Nike Roshe Run-Flyknit”.

2012 släppte Nike en lättviktssko vid namn Roshe Run, det blev genast en populär sko. En lätt, bekväm och snygg sko där materialet andas väldigt bra. Den har släppts flitigt sedan 2012 med  många färgkombinationer och går åt väldigt fort.

2012 släppte också Nike en sko där dom gick ifrån det klassiska lädret och syntetiska överdelar och gick med stormsteg mot framtiden. Denna sko kallas för Flyknit och är gjord av trådar/garn, och hur många material är lättare än det? Skon blev väldigt populär redan från början och har även den släppts i väldigt många färgkombinationer under åren, skon sitter där den sitter, andas bra och man kan ha den till allt, från ett pass på gymmet till en nice vardagssneaker.

Nu har Nike kommit på den, enligt mig briljanta idén att slå samman dessa två skor och göra en skön roshe run med det tunna/ventilerade materialet från Flyknit. Det kan inte bli bättre, denna sko är ett måste för sommaren, kommer älska att ha dom som alldags-skor, bara kliva i, gå ut med hunden, handla eller gå ut och promenera i dom! Ett solklart köp från min sida, då den släpps i många olika färger, både för tjejer och killar!

2

3

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here