puma

PUMA fortsätter traditionen med att utveckla banbrytande innovationer och nu har varumärket tagit fram NETFIT — ett unikt, justerbart snörningssystem som erbjuder oändlig prestation och stilvariationer i en och samma sko.

NETFIT-teknologin förstärker passform och stöd genom att kombinera förstklassigt nät med gursydda basmaterial. Med nät får användaren total kontroll och variation med snörningen. Oavsett modell, behov eller form — skon kan anpassas utifrån hur var och en vill ha det. Valen är obegränsade när alla får möjligheten att vara precis så kreativa som det bara går.

Från arenan, till gymmet, till gatorna kommer NETFIT- teknologin att presenteras på era olika typer av skor, där användaren får chansen att totalt gursy sin egen passform och stil. PUMAs team har utvecklat fem olika snörningar och möjligheterna är ändlösa. De fem systemen erbjuder olika funktioner; Standard lacing, för löpare som behöver lite stöd; Stability lacing till de som behöver ytterligare stöd; Wide Foot lacing, om foten är bredare och behöver extra utrymme i skon; Narrow Foot lacing, snörning för de med smalare fötter och där skon behöver dras åt extra; och Heel Support lacing, för löpare som föredrar en tightare passform runt hälen.

PUMAs NETFIT-teknologi lanseras i maj.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.