snusssss

Varje gång ett nytt snus kommer ut på marknaden jublar vi lite inombords. BAWS älskar snus och vi ser det som en viktig ingrediens när det kommer till att njuta av livet. Därför blev vi extra glada när ett av vårt favoritsnus (vid sidan av den ohotade Göteborgs Rapé) General nu kommer i två nya utföranden. Snuset släpptes till försäljning idag (måndag) och så fort nyheten nådde oss gick vi ut på stan för att få tag på det. Det nya snuset ingår i en serie som kallas General Variation.

Frågan alla ställer sig är: Går det göra ett fantastiskt snus ännu bättre?
Svaret är JA.

11Ni som i dagsläget snusar General White portion kommer älska ”Rustic Blend”. Snuset, som kommer som vit portion, har en fyllig och kryddig tobakskaraktär, och man kan ana en diskret smak från både örter, citrus och kryddpeppar. Den här är definitivt på vår topp 5-lista of all time.

Idag lanserades även ”Smoky Oak”, ett Generalsnus som verkligen är vad det låter som. Lukten påminner om en vedbrasa och tankarna förs till lägereldar. Tobakskaraktären är, som alltid när det kommer till General, mustig och fyllig. Även om Smoky Oak inte kommer i vita påsar upplevs den snäppet fräschare och torrare än General original, vilket gör att den passar även den kräsne snusaren. Känner man efter riktigt noga kan man även känna smaken av bland annat piptobak och bergamott.12

BAWS uppmanar: Även om du har ditt favoritsnus bör du testa både General Rustic Blend och Smoky Oak. Inte sedan Göteborgs Rapé Lime lanserades har vi varit lika belåtna med resultatet, någonsin. Ta oss på orden och testa. För din egen skull.

Börjar du dagen med en Rustic Blend har morgonstund onekligen guld i mun.

 

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.