sang

Det är få saker som är lika motbjudande som en ofräsch säng. Killar som sällan bäddar om och har flera år gamla lakan och madrasser har statistiskt sämre chans hos tjejerna (tror vi) + att man sover sämre. Oavsett anledning så förtjänar din säng att vara fräsch, och du förtjänar en fräsch säng.

Sängjätten har den senaste tiden dundrat ut en kampanj där de uppmanar folk att byta säng vart åttonde år. Det beror på att kvalster och bakterier fastnar i madrassen. Well, ingen vill ju sova tillsammans med kvalster, men behöver man verkligen köpa ny säng, eller finns det något annat man kan göra för att döda de små fienderna?

Kul att du frågar. Klart det finns. Har du hört talas om en dammsugare med UV-ljus? (Yes, vi snackar städning och redskap, deal with it).

Men först. Vet du hur äckligt det är med kvalster? Låt oss berätta.
En vanlig madrass kan innehålla 10 miljoner kvalster. Kvalster trivs i varma, fuktiga områden vilket gör en madrass till himmelriket för dem. Kvalster och allergener är huvudorsaken till allergi och andningssvårigheter. 300 miljoner människor på jorden lider av astma och ca 250 miljoner lider av allergi. Kvalster är med andra ord något du vill bli av med i din säng.

Därför bör du slänga ett öga på Ultra Vortex MBC500 från HOOVER som är en madrassrengörare i toppklass, och som fungerar utmärkt på madrasser och möbler.

Ultra Vortex dödar 99,9% av bakterier och kvalster med hjälp av UV-ljus som är monterat under maskinen. MCB 500 har ett munstycke med piskfunktion som lyfter smuts, bakterier och kvalster från madrassen så att de enkelt kan sugas upp. Maskinen kan användas på madrassen i sängen, i soffor och på kuddar.

Den kraftfulla 500W-motorn tar bort damm och smuts från tyget. Detta inkluderar de döda hudceller du inte ser med blotta ögat. UltraVortex-systemet ger en skonsam uppsugning vilket passar även de känsligaste tygerna. Den använder ett cykloniskt filtreringssystem vilket ger ett bättre sug och mindre filterunderhåll.

UltraVortex-borsten roterar med 4,200 varv och kommer djupt in i fibrerna på tyget för att ta bor allergener och kvalster. Dammsuger du din säng 1-2 gånger i veckan behöver du inte köpa ny säng på många år. Du sparar pengar samtidigt som du sover i en konstant fräsch säng.

Dina nattbesök kommer tacka dig.

Se fler produkter på hoover.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.