VSMXCUNMUJ1009
Isla Mujeres. Playa del Norte. Vid hotel Ixchcel Beach.

För tredje året har Dominikanska republiken blivit utsedd till ”Årets golfdestination” i Latinamerika och Västindien. I Dominikanska republiken finns det fantastiska golfbanor som gränsar till både Karibiska havet och Atlanten. Här kan golfare njuta av anläggningar av högsta kvalitet och ett tropiskt klimat. Förutsättningarna ger en unik och utmanande spelupplevelse för både amatörer och de vanare golfentusiasterna. 

International Association of Golf Operators (IAGTO) har gett utmärkelsen till Dominikanska republiken som ”Årets golfdestination i Latinamerika och Västindien 2016.” Golfbanorna lockar årligen över 150 000 personer som reser hit bara för att spela golf. Några av banorna ligger längs kusten och erbjuder en hänförande utsikt och en unik upplevelse att få spela vid Karibiska havet och Atlanten.

– Vi är hedrade och stolta över att för tredje gången få utmärkelsen som Latinamerikas och Västindiens bästa golfdestination. Utmärkelsen är ett stort erkännande för att vi håller en hög nivå på våra anläggningar och för att vi kan ge förstklassig service på våra hotell och golfbanor, säger Patricia Polanco de Olmos, chef för Dominikanska republikens turistbyrå i Stockholm.

Hon fortsätter:

Ingenstans i världen kommer en golfupplevelse att likna den här”, är ett citat från en av de bästa golfarkitekterna, Jack Nicklaus. Den här utmärkelsen ger oss möjlighet att stärka vår position som Västindiens och Latinamerikas främsta golfdestination, säger Patricia Polanco de Olmos.

Dominikanska Republiken har några av världens mest spektakulära och fantastiska golfbanor med ett tropiskt klimat som gynnar golfare året runt. Designers och golflegender som Jack Nicklaus, Robert Trent Jones, Gary Player, Tom Fazio, Paul B. ”Pete” Dye och hans son Paul Burke (P.B) Dye har gjort sitt bästa för att uppfylla varje golfares drömmar. Med mer än 25 golfbanor och 68 hål som har havsutsikt, uppvisar landet en hög golfstandard och med service som har fått högsta betyg. Bland de mest kända banorna finns Corales och La Cana på Punta Cana Resort & Club, Teeth of the Dog och Dye Fore vid Casa de Campo och Punta Espada Golf Club i Cap Cana.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.