dbhigh

Douchebags. Du har garanterat både sett och hört namnet tidigare. Antingen har du redan en eller fler väskor därifrån, eller så är det hög tid att skaffa sig en – Speciellt nu när de precis har lanserat RED|efined.

RED|efined är en unik kollektion från Douchebags i färgkombinationen rött och svart, och finns endast i ett begränsat antal. Som alltid med DB är det stort fokus på design, kvalité och funktionalitet. Väskorna är fyllda med smarta funktioner och smidiga lösningar för att underlätta dina resor. Eller som de själva säger: ”Douchebags mixing the everyday with the extraordinary”. Co-sign på den!

BAWS skrev om Douchebags vid ett tidigare tillfälle som du kan läsa HÄR

db1

RED|efined kommer i flera olika varianter och finns i allt från ryggsäckar till större resväskor. Kolla in hela sortimentet HÄR

12 13

WWW.DOUCHEBAGS.COM

db2

OM Douchebags
Douchebags grundades 2009 i vågorna utanför Norges västkust. Det var på surfbräda som den norska studenten Truls Brataas träffade freestylelegenden Jon Olsson för första gången och det var där och då de båda bestämde sig att förändra sättet vi reser med all vår skidrustning på. I Januari 2012 presenterades Douchebag sin första väska, skidfodralet ”The Douchebag” som direkt fick stor internationell uppmärksamhet. Sedan dess har företaget bara fortsatt att växa och är idag en erkänd aktör på marknaden.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.