dr

I upptakt till höstens kollektion lanserar Dr. Martens sin mest revolutionerande nyhet sedan 60-talet när originalet och den klassiska 8-hålskängan släpptes för första gången. Kollektionen DM’s Lite är en unik uppdatering av tre klassiska modeller, som med sin nya sula nu endast väger hälften så mycket. 

Designen av DM’s Lite tar sitt avstamp i märkets ikoniska DNA som kulturbärare – kända för hög kvalité och hållbarhet. Medan den klassiska silhuetten bevaras, har de nya modellerna uppdaterats med en lättviktssula gjord i Phylon.

Inför kollektionen har Dr. Martens haft en bredare publik i åtanke, de nya modellerna är tänkta att tilltala både de som aldrig tidigare ägt ett par och de som alltid burit sina Docs med stolthet. Modellerna i ny tappning känner man som vanligt igen tack vare den karaktäristiska siluetten och de gula stygnen.

Kollektionen består av unisex-modellerna Newton 8-Eye Boot, Cavendish 3-Eye Shoe och Edison Tassel Loafer som alla kommer i en svart och oxblodsröd variant till priset av 1 700 SEK, 1 500 SEK och 1 600 SEK.

DM’s Lite finns till försäljning från och med 1 september i Dr. Martens-butiken på Katarina Bangata samt delar av kollektionen hos utvalda återförsäljare.

dr1

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.