dt8

Att resa tillsammans i internationella grupper är en ny resetrend som vuxit fram rejält de senaste åren. Worldventures är ett av företagen som som tagit fasta på konceptet, och är just nu världens största reseklubb med över 500.000 medlemmar över hela världen.

Företagsidén är enkel men briljant. Målet är att erbjuda resande och upplevelser till förmånliga priser inom både premiumresor och basresor. Medlemmarna erbjuds, till skillnad från charter, möjligheten att resa tillsammans med andra människor från världens alla hörn. På så sätt knyts nya internationella relationer mellan de resetörstande medlemmarna. Social Traveling helt enkelt, där det är nästintill omöjligt att åka hem utan nya vänskaper med nya människor.

DreamTrips anordnar över 10.000 resor varje år, så du kan garanterat hitta en resa som passar dig oavsett om du är ute efter kultur, party eller sevärdheter. Eller en salig blandning av allt. Brinner ditt hjärta för volontärarbete kan du få uppleva det också, DreamTrips tillsammans med WorldVentures Foundation erbjuder nämligen svenskar som inte har råd, men som är intresserade av volontärarbete en chans att göra skillnad. Representanter från hela världen knyts samman och reser till bland annat Mexico, Indien och Costa Rica för att utbilda ungdomar och underlätta familjers liv.

WorldVentures Foundation har volontärresor med projekt världen över där de bygger upp skolor, implementerar återvinning och utbildar barn i alla åldrar. Alla som är oberoende representanter för WorldVentures eller medlemmar i DreamTrips har möjlighet att åka på dessa välgörenhetsresor.

Sammanfattningsvis är DreamTrips ett prisvärt, socialt och spännande alternativ för dig som vill åka på en oförglömlig semester. Gemenskap, exklusiva rabatter och ett minne för livet ingår. Läs mer om DREAMTRIPS här.

dt4

I somras var BAWS på sin första DreamTrips-resa. Destinationen var Budapest och förväntningarna var höga. Vi blev väl bemötta på vårt fina hotell och fick bra information inför våra kommande dagar. Ett gemensamt välkomstmöte gjorde det möjligt att lära känna resenärer från hela världen i en så kallad ”meet & greet”. Utöver utforskande av staden, nattlivet och sevärdheterna fick vi även uppleva WorldVentures Foundations fina arbete när vi besökte ett barnhem, en spektakulär hästshow en bit utanför staden och flera fantastiska restaurangbesök.

BAWS kan varmt rekommendera dig att bli medlem i DreamTrips, även om det är svårt att beskriva varför, det måste upplevas. Det finns oändligt med intressanta resor och du betalar bara en bråkdel av vad det skulle kosta annars. Välskött, kul och absolut värt pengarna. Vi låter bilderna tala för sig själva.

You should be here!

dp1 dt2 dt3 dt5 dt6 dt7 dt9 dt10buda

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.