fna

Kollektionen har hämtat inspiration från old school skare-och surfstyles från 80-talets Kalifornien. De grafiska elementen i kollektionen har tagits fram tillsammans med Ferry Gouw. Gouw är en indonesisk grafisk designer baserad i London, tidigare har han främst gjord sig känd för sitt samarbete med amerikanska superstjärnorna Major Lazer.

Den illustrerade knytnäven sågs första gången som en del av en uppsättning limiterade stickers på e-sportsgalan IEM Katowice tidigare i våras. Dess popularitet på plats i Polen ledde till att Fnatic även använde den till sommarens kollektion.

I samband med kollektionen har man även jobbat med svenska streamern Emilia Hult, hon säger såhär om det samarbetet och kollektionen: ”Att jobba med streaming innebär en börda, i det att man alltid måste sitta inomhus, ofta i mörka rum, extra jobbigt är det nu under sommaren. Den här kollektionen från Fnatic gör det den här bördan mycket lättare, nu får vi ljusa och härliga färger att lysa upp våra streams med. Jag gillar kollektionen, bra Fnatic!”

fnac

Se hela kollektionen HÄR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.